Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

Lust negerin

Geen doorsnee maar wel een vrouwelijke vrouw van 51 jaar, die zich sinds een aantal jaren bewust is, van haar onderdanige gevoelens. Heb hierin slechts weinig ervaring opgedaan. Weet inmiddels dat ik wel een lust sub inslag heb. Ik ben op zoek naar iemand die méér voor mij is dan alleen maar een Dom, en waarvoor ik méér ben dan enkel maar het sub.
Duidelijk op zoek dus naar iets duurzaams in de relationele sfeer, en méér dan alleen maar D/s
En zal ook niets beginnen met een man die op wélke manier dan ook gebonden is.

Om te beginnen bestaan er volgens mij geen 'ideale' partners. Maar om er zo dicht mogelijk in de buurt te komen... een man waarmee ik alles delen kan, totaal onszelf zijn, die van nature een bepaalde dominantie bezit, waardoor dat eigenzinnige en eigenwijze in mij op de momenten dat hij dat wenst gewoon verdwijnt.
Die me buiten het spel om óók het gevoel geeft dat ik bijzonder ben voor hem, en dat we ook dán iets delen samen.
De man die me door de gevoelens van liefde voor elkaar, dieper kan laten gaan dan ik ooit voor mogelijk zou hebben gehouden... grenzen bereik en overschrijdt waarvan ik het bestaan niet wist... en daarbuiten met mij de alledaagse dingen doet... met altijd wel het gevoel dat hij óók mijn Meester is, en ik zijn sub ben... en dat ieder moment kan laten blijken!
Een leven en een relatie kunnen opbouwen binnen en buiten het spel, met een man die zowel mijn lief, partner, maatje als wel mijn Meester is.

Geen bizarre extremiteiten, dat ik onderdeel wil zijn van een subjes verzameling!

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Registreer nu gratis