Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

Dom-50&Domme-29 zoekent bi subvrouw voor vast contact

Wij zijn op zoek naar een vrouw die wil delen in onze passie en avonturen, liefst voor de lange(re) termijn en in de meest ideale situatie iemand die naast het genot ook vriendschap en een diepere band met ons wil aangaan. Vaak met z'n drieën, maar mocht het zo voorkomen, ook met ons ieder afzonderlijk.
Nu zijn wij realistisch genoeg om te beseffen dat dit ideaalbeeld waarschijnlijk moeilijker te vinden is dan de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. En zijn wij opportunistisch genoeg om ondertussen andersoortige, meer vrijblijvende, contacten niet uit de weg te gaan mochten die ons pad kruisen. Zo zijn we dan ook wel weer! ;-)
 
En wie zijn wij dan wel? Een lattend bdsm stel in een open relatie. Zij 29, uitgesproken biseksueel, Domme/switch bij anderen maar altijd onderdanig naar hem. Hij 50, uiterst ervaren Dominant en al heel zijn volwassen leven in deze lifestyle.  Beiden gezegend met een zeer hoog libido en fantasierijke, prettig perverse geest op seks en bdsm gebied.
Wij houden van lange intense sessies die zowel in onze knusse en complete sm kamer kunnen plaatsvinden als in de woon- of slaapkamer of op een spannende locatie. De ene keer zeer D/s gericht, maar een volgende keer misschien veel meer seksueel, vanilla-plus, zeg maar. En alles wat daar tussen ligt.
Bdsm is voor ons zeer belangrijk en zeker meer dan alleen een rollenspelletje, maar we hebben te veel fantasie en inspiratie om ons te beperken tot de bekende strak omlijnde hokjes.
Dit alles gezegd hebbende, naast onze hedonistische inslag, kunnen wij op D/s gebied streng, consequent en veeleisend zijn mocht het daartoe leiden. Aspecten als bondage, dwang, pijn en discipline kunnen aan bod komen, maar ook veel meer. Het belangrijkste voor ons is dat het een natuurlijke wisselwerking blijft, het geforceerde gooi-, smijt- en schreeuwwerk is aan ons niet besteed.
 
We bieden een warm bad (letterlijk en figuurlijk trouwens). Naast zinnenprikkelende spanning zijn humor, iq en eq in ruime mate aanwezig. We zijn (vanzelfsprekend) bijzonder ruimdenkend, zorgzaam, makkelijk in de omgang en gaan een goed gesprek niet uit de weg. En dit alles geserveerd op een veilig bedje van veel ervaring.  

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Begin vandaag gratis